Desde 680€
Reservar ya por: 68,00€

Descripción

Próximamente turnos y tarifas 2024

 

Aquest estiu, converteix-te en un Explorador Aventurer tan magnífic com Tadeo. A la Tadeo Jones Explorers Academy us trobareu amb desafiaments diaris plens d’aventures i misteri! Alguns d’intel·lectuals i altres físics. Alguns els haureu de resoldre de manera competitiva i altres de manera cooperativa.

Aquí viureu milers d’aventures i resoldreu enigmes sorprenents. Gaudireu de nous amics i amigues aprenentes de Tadeo en un entorn natural mentre feu esport i parleu anglès les 24 hores del dia amb els English Counsellors.

ESTÀS PREPARAT/ADA PER A L’AVENTURA MÉS AL·LUCINANT DE LA TEVA VIDA?

Programa

Horari tipus
08:30 AIXECAR-SE / LAVABO
09:00 ESMORZAR / RECOLLIR
10:00 ASSEMBLEA
10:30 ADVENTURE ACTIVITIES
13:30 DINAR / DESCANS
15:00 PISCINA
16:30 ADVENTURE ACTIVITIES
18:15 BERENAR / TEMPS LLIURE
19:15 ESPORTS
20:30 DUTXA
21:00 SOPAR / TEMPS LLIURE
22:00 VETLLADA


El programa dels campaments Tadeo Jones ha estat dissenyat per un equip pedagògic amb molts anys d'experiència en el disseny de programes d'immersió.

 

Els i les aprenents d'explorador hauran de desenvolupar-se en anglès les 24 hores del dia ja que tot el campament es desenvolupa al 100% en anglès, amb excepció del grup dels més petits, als quals se'ls donarà un suport en castellà per a assegurar-nos que segueixen la trama i comprenen quines són les missions.

 

Mitjançant un Role Play, els i les participants desenvolupen habilitats de comunicació i llenguatge. Aquest tipus d'aprenentatge permet a nens i nenes actuar i donar sentit a situacions de la vida real. Els permet explorar, investigar, experimentar. A més, els ajuda a desenvolupar habilitats socials a mesura que col·laboren amb altres persones.

 

Els camp Counsellors dels campaments Tadeo Jones són nadius i/o bilingües el que proporciona una immersió total en l'idioma. Gràcies a ells i elles, totes les activitats i moments de convivència i de rutina diària es viuen en anglès i, a més, sense les avorrides classes de gramàtica! És un campament ideal per a practicar i millorar l'anglès de manera natural i sense adonar-se’n

 

En els campaments d'anglès Tadeo Jones, els nens i nenes tindran l'oportunitat d’utilitzar i millorar el seu anglès vivint les aventures més increïbles mentre fan amics i amigues per a tota la vida.

 

Actividades

QUÈ FAREM?
AVENTURES EN PLENA NATURALESA

No volem revelar-ho tot abans que arribin els nostres aprenents d’explorador o exploradora però entenem que teniu curiositat per saber una miqueta més, aquí us expliquem algunes de les activitats que es faran en el campament:

Assemblea d’aprenents
Reptes i desafiaments diaris
Jocs d’orientació
Recerques del tresor
Scape rooms
Jocs cooperatius i a vegades competitius
Piscina diària
Jocs i esports
Vetllades nocturnes
Festes temàtiques
I moltes més!

Instalaciones

El campament Tadeo Jones es desenvolupa durant les dues primeres setmanes de juliol a Villa Engracia, un hotel horitzontal completament integrat en la naturalesa, situat molt prop del Monestir de Poblet. Es troba a L’Espluga de Francolí, un poble de la Conca de Barberà, en el paratge denominat “Les Masies”, en la Costa Daurada (província de Tarragona).

Situat enmig del Paratge Natural de la Pena compta amb piscina, pista de futbol, bàsquet, zones enjardinades que permeten gaudir d’un entorn únic envoltats de naturalesa on el fil musical és el so dels ocells.

En l’edifici principal trobem la recepció i els salons que conserven uns grans sostres d’una bellesa única i especial. Els i les alumnes s’allotjaran en apartaments de vuit persones amb bany privat i saló propi.

 

Grupos por edades.  En habitaciones por edades y por sexos

 

Variable entre 8 y 15.  Separados por sexo

Habitaciones con literas, baño en el pasillo. 

Piscina en las instalaciones

 

Información adicional

QUÈ INCLOU
Allotjament en instal·lacions amb totes les comoditats.
Pensió completa. Menjar casolà fet en el propi centre variat i saludable amb quatre àpats; esmorzar, dinar, berenar i sopar. Menús adaptats per a al·lèrgics.
Supervisió 24 hores.
Camp leaders nadius i/o bilingües.
Els campaments quinzenals inclouen una excursió a PortAventura.
Programa pedagògic d’immersió lingüística: Activitats basades en la temàtica de Tadeo Jones.
Accés a l’Àrea de Famílies en el qual s’inclourà un diari del campament i fotografies del dia a dia.
Assegurança d’Accidents i de Responsabilitat civil.

 

No hay transporte desde/hasta el campamento. Consultar
 

En Tarragona, la entrada de los niños/as a las instalaciones será los sábados por la tarde, tanto para los campamentos semanales como para los quincenales, y la salida será los viernes por la tarde. 

Los campamentos en Tarragona se realizan durante las dos primeras semanas de julio (del 1 al 14/07)

Alimentación

L’alimentació està acuradament estudiada per a oferir als alumnes una dieta sana, variada i equilibrada durant el seu campament. El servei de cuina és propi, i controla rigorosament la qualitat dels aliments i la seva elaboració, conjuntament amb laboratoris certificats i la nostra dietista.

Així mateix, contínuament realitzem auditories internes quant a la implantació de sistemes sobre la manipulació higienicosanitària dels aliments. Moltes de les nostres fruites, vegetals, llegums, cereals, pasta, lactis i carns tenen certificat de producció ecològica, oferint així la millor qualitat amb primeres marques del sector.

Estem preparats i conscienciats sobre les al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, per aquest motiu, disposem de totes les fitxes tècniques dels nostres menús amb els diferents al·lèrgens que contenen per a tenir un control total a l’hora de servir el menjar a cada nen/a. Si l’alumne/a no tolera algun tipus d’aliment o necessita alguna dieta especial, se’ls servirà un menú adequat a les seves necessitats.

 

Selecciona turno

Nº de plazas

Deseo recibir informacion sobre este campamento

Selecciona turno